Militaire Horloges Magazine - 75 75 Jaar precisie in tijden van oorlog en vrede
Deze verzameling speciaal vervaardigde horloges moet je hebben!
Verzamel deze militaire stijl horloges, geïnspireerd op iconische, zeldzame uurwerken die oorspronkelijk werden ontworpen voor ‘s werelds strijdkrachten...
Deze geweldige verzameling bevat polshorloges in militaire stijl met de populairste ontwerpdetails van land-, zee- en luchtstrijdkrachten, van het begin van de 20ste eeuw tot het midden van de jaren tachtig. Elk horloge was in zijn tijd afgestemd op de behoeften van een bepaalde tak van ‘s werelds strijdkrachten. Veel van de eigenschappen van de horloges werden later gewoon op civiele uurwerken.
Elk horloge heeft eigenschappen die belangrijk waren voor de soldaten, zeelieden en piloten, die vertrouwden op zijn nauwkeurigheid onder vaak erbarmelijke omstandigheden.
Alle horloges in de militaire horloges verzameling krijgen het eaglemoss stempel van goedkeuring.
Elk uurwerk heeft een quartz gangwerk, is waterbestendig en heeft vanaf de aankoopdatum twee jaar garantie op productiefouten.
Deel 2
JAPANSE LEGER
Jaren 40
Deel 3
VERENIGD KONINKRIJK
Jaren 60
Deel 4
DUITSLAND
Jaren 60
Deel 5
ISRAËL
Jaren 60
Deel 6
VERENIGDE STATEN
Jaren 70
Deel 7
DUITSLAND
Jaren 40
Deel 8
VERENIGDE STATEN
1917
Deel 9
FRANKRIJK
Jaren 80
JOUW KLANTGARANTIE
Wanneer je je abonneert op Militaire Horloges ontvang je 2 delen per maand thuis. Als je in België woont is de verzending gratis en kun je het abonnement op elk moment annuleren. Bovendien ontvang je door je te abonneren 6 fantastische cadeaus.
VEILIG WINKELEN
Abonneer je vandaag met ons veilige en handige online bestelformulier.